Može li jednostavnije? Pametni baby proizvodi koji će olakšati svaki dan

Roditeljstvo i mala djeca u kući zasigurno su najveća sreća u životu. Mi iz PerNatala znamo kako je vrijeme u tom periodu najdragocjenije jer dani prebrzo lete. Upravo smo zato za vas izdvojili pametne proizvode koji će pojednostaviti život vama i vašoj bebi te vam priuštiti još više slobodnog vremena za uživanje u svom malom blagu.

Zdravi obrok u tren oka

Kuhanje i pripremanje zdrave hrane uvijek oduzme poprilično vremena. Potrebno je paziti da se hrana ne prekuha kako bi se očuvali svi hranjivi sastojci. Vaš kućni pomoćnik u ovom slučaju postat će Beaba Babycook. Ovaj uređaj za prehranu hrane zapravo je 4u1 ”superstroj”. On kuha na pari, podgrijava, odmrzava i miksa.

Veoma je jednostavan za uporabu, a u samo 15 minuta skuha odličan zdravi obrok u kojem su očuvani svi hranjivi sastojci, vitamini i okusi. Zamislite koliko ćete vremena uštediti na ovaj način, a uz to sve možete pripremiti s bebom u naručju.

Još jedan proizvod koji spada u onu listu – ”uvijek dobro dođe”. Beabain spremnik za hranu gotovo je must have proizvod u kuhinji svake obitelji, pogotovo kada znate da izlazite iz kuće i znate da ćete s djetetom biti izvan kuće cijeli dan. Dizajniran je kao tri odvojene posude za spremanje različite vrste hrane, na način kako bi točenje bilo lakše. Na taj način spremnik štedi prostor, a osim toga jednostavan je za čišćenje.

Kako pripremiti bočicu u 4 minute?

Radnja koju ponavljate mnogobrojno puta na dan i uvijek potraje jest priprema bočice. Možda zvuči kao jednostavna i rutinska stvar, no kada znate da bočicu možete lako pripremiti i zagrijati na idealnu temperaturu u 4 minute, poželjet ćete da ste ranije znali za ovaj koristan baby gadget.

iiamo go bočica dizajnirana je da bez električne energije ugrije sadržaj bočice na idealnih 37 stupnjeva u samo 4 minute. Koristi jednokratni grijač koji će vam olakšati boravak i hranjenje bebe izvan doma, a idealno će poslužiti i u noćnim satima kako bi beba u što kraćem roku dobila svoj obrok. Bočica dolazi sa sisaljkom za bebe, no kasnije se lako može prilagoditi većoj djeci koristeći drink nastavak za različite napitke. Ovaj odličan proizvod možete koristiti godinama.

Sterilizacija bez upotrebe kemikalija

Nakon korištenja bočica, još jedan rutinski posao zasigurno je sterilizacija bočica. I taj si dio posla možete olakšati i skratiti uz Jane sterilizator koji je namijenjen za mikrovalnu pećnicu, a u njega stane čak 6 bočica.

Sterilizator je veoma ekonomičan, jednostavan i efikasan način sterilizacije bez uporabe kemikalija. Na taj način sebi kratite vrijeme, a bebi pružate sterilne bočice bez ikakve upotrebe dodatnih sredstava.

Uvijek na oku

Beba spava u drugoj sobi, u svom je krevetiću, veoma je sigurna i zagrađena baby jastucima, no vas ipak hvata panika i svakih nekoliko sekundi provjeravate je li sve u redu? Poznat nam je taj osjećaj. No kako biste u miru obavljali svoj posao kada vaša beba spava, na scenu stupa baby monitor. Odabrati možete baby monitor koji reagira na zvuk ili pak onaj koji osim zvuka sadrži i kameru.

Jane Baby monitor Sincro Bit ima veliki raspon prijenosa, čak dvjesto metara na otvorenom prostoru. Sadrži dvije izmjenjive frekvencije sa sustavom za zaštitu od smetnji kako bi se spriječilo ometanje uzrokovano drugim uređajima. Ako ste u prostoru u kojem ne možete čuti zvuk monitora, svjetlosni indikator pokazat će razinu zvuka na prijemniku.

Jané baby monitor Sincro Bit

This is a simple headline

Ako uz zvuk u svakom trenutku želite imati i pogled na svoju bebu, naša preporuka je Philips Avent digitalni video monitor. Svoju ćete bebu moći promatrati na 2,7 inčnom zaslonu s mogućnošću zumiranja, a uz pomoć infracrvenog svijetla, bebu ćete vidjeti i u mraku.

Uz ovaj baby monitor čut ćete svaki i najmanji hihot, gugutanje ili štucanje uz kristalno jasni zvuk, a odlična stvar je i dvosmjerna komunikacija. Ponekad je vašoj bebi potrebno da čuje vaš umirujući glas. Pritiskom jednog gumba možete se povezati sa svojom bebom iz bilo koje prostorije svog doma. Osim toga, monitor sadrži i uspavanke za još jednostavnije uspavljivanje bebe te način rada s vibracijom.

Baš kao u maminom naručju

Sigurno ste se mnogo puta pronašli u situaciji da vam baš sada hitno treba neka pomoć, netko da vam barem na nekoliko minuta pričuva vašeg mališana. Što kada bismo vam rekli da vam u tom trenutku ne treba baka, djed ili dadilja servis? Dovoljna je 4mom dječja sjedalica.

Djeca se uvijek osjećaju najsigurnije i najmirnija su u maminom ili tatinom naručju, no 4mom sjedalica dizajnirana je baš tako da vješto kopira pokrete roditelja. MamaRoo ležaljka simulira prirodno kretanje roditelja, poskakuje gore dolje, njiše se lijevo desno baš kao i roditelji. Zbog jedinstvenih pokreta, ova ležaljka umiruje i zabavlja bebe bolje od tradicionalnih ležaljki, a kretanje i glazbu možete kontrolirati svojim pametnim telefonom. Ležaljka dolazi s 5 jedinstvenih kretanja, u 5 brzina, s 4 zvuka iz prirode, a svu željenu glazbu možete kontrolirati i puštati putem svog mobitela.

Kupanje više nije samo kupanje

Kupanje je svakoj bebi zabavan dio dana, a uz Aqua Scale kadicu za kupanje, možete lako pratiti bebinu težinu jer kadica dolazi s ugrađenom digitalnom vagom. Ako vas je strah da će se temperatura vode brzo sniziti, ne brinite, ova kadica dolazi i s termometrom koji će vam pokazati ako se temperatura vode previše spusti – savršeni 3u1 gadget.

Aqua Scale dječja kadica za kupanje 3u1