Česta pitanja

Naručio/la sam, ali nisam dobio/la e-mail za potvrdu narudžbe

Ukoliko ste napravili narudžbu, ali niste primili potvrdu narudžbe na e-mail, narudžba nije izvršena ili je pogrešno upisana e-mail adresa. Javite nam, provjerit ćemo.

Gdje mogu provjeriti je li proizvod kojeg želim dostupan?

Na stranici, ispod cijene proizvoda postoji gumbić Dodaj u košaricu. Ukoliko taj gumbić ne postoji proizvod trenutno nije raspoloživ, ali ga možete dodati na listu želja. Čim proizvod postane dostupan PerNatal će vas obavijestiti o raspoloživosti.

Kako mogu platiti svoju narudžbu?

Omogućujemo različite načine plaćanja, ovisno o vašim mogućnostima. Svoju narudžbu možete platiti gotovinom po primitku pošiljke (pouzeće); American Express, Visa, MasterCard, Diners i Maestro karticama jednokratno; American Express, MasterCard i Visa Avenue Mall karticama Zagrebačke banke; Visa Inspire i Maestro karticama Privredne banke Zagreb do 12 rata bez kamata; internet bankarstvom ili općom uplatnicom. Više o načinima plaćanja pogledajte ovdje

Da li je online plaćanje sigurno?

Bez obzira koji način plaćanja odaberete, vaša transakcija će proći sigurno, a to jamči GeoTrust Rapid SSL certifikal. PerNatal ne bilježi broj vaše kreditne kartice niti pohranjuje transakcijske podatke. PerNatal za naplatu kreditnih kartica koristi usluge treće strane, ovlaštene od banaka, koja enkripcijom štiti vaše podatke.

Mogu li dobiti R1 račun za narudžbu?

Ukoliko na koraku “Naplata” kod upisa podataka za naplatu odaberete “Pravna osoba” te unesite tražene podatke, nakon isporuke putem e-maila ćete primiti R1 račun.

Koliko me košta dostava?

Dostava je besplatna za sve narudžbe iznad 99,54 €. Za naručenu robu u iznosu manjem od 99,54 €, dostava se naplaćuje i to 3,96 € za dostavu na kućnu adresu ili 3,30 € za isporuku na poštanski ured.

Mogu li naručiti dostavu proizvoda na kućnu adresu?

Naravno, potrebno je samo u polja adrese za dostavu upisati podatke.

Mogu li naručiti dostavu na adresu različitu od adrese za naplatu?

Naravno, potrebno je samo staviti kvačicu na “Dostaviti na adresu različitu od adrese naplate” i upisati podatke za dostavu.

Mogu li naručiti dostavu na poštanski ured?

Naravno. Potrebno je samo na vašoj narudžbi odabrati opciju “Dostava na poštanski ured” i u za to predviđenoj kućici odabrati željeni poštanski ured.

Kako mogu iskoristiti kod za popust?

Na košarici postoji kućica “Kod za popust” u koju je potrebno upisati dobiveni kod za popust i kliknuti na gumbić “Iskoristi kod za popust”. Iznos vaše košarice će biti umanjen za iznos popusta.

Mogu li provjeriti svoj status narudžbe?

Naravno. Klikom na “Moj PerNatal” i narudžbe možete provjeriti u kojem statusu je vaša narudžba.

Može li u poštanskom uredu netko umjesto mene preuzeti moju narudžbu?

Naravno, može i to! Potrebno je samo uz odabir načina dostave na poštanski ured i odabira poštanskog ureda, staviti kvačicu na “Paket će preuzei druga osoba” i popuniti tražene podatke.