Idealna podrška. Čisti izgled. Maksimalna sigurnost. Recaro kombinira funkcionalnost s ergonomijom i estetikom kako bi stvorio sljedeću generaciju dosjetljivih rješenja. S dječjim autosjedalicama i kolicima za roditelje koji žele ostati opušteni dok su u pokretu.

Recaro razvija rješenja koja postavljaju nove standarde kada je u pitanju sigurnost, udobnost i dizajn.
Materijali koji dišu omogućuju ugodnu klimu.
Glava i kralježnica su optimalno zaštićeni zahvaljujući visokokvalitetnom naslonu sjedala i prepoznatljivoj tehnologiji “Napredne bočne zaštite”.
Praktični detalji koji olakšavaju roditeljima svakodnevne aktivnosti.
Zero1 se, na primjer, može zaokrenuti za 360 stupnjeva što uvelike olakšava stavljanje ili izvlačenje djeteta iz automobila. A Zero1 Elite je prvo rješenje na svijetu za integriranje prenosive sjedalice u dječju autosjedalicu.

Recaro modeli koji rastu s djetetom posebno su popularni jer njihova pametna konstrukcija omogućuje dugotrajnu upotrebu. Visokotehnološka pjena za sjedenje iz automobilskog sektora dodatno osigurava savršenu ergonomiju usmjerenu na djecu.

Recaro proizvodi ne samo da osvajaju roditelje širom svijeta, već i redovito osvajaju međunarodne nagrade za dizajn. Uz njemačku nagradu za dizajn i nagradu iF Design, Recaro je osvojio prestižne međunarodne nagrade za industriju. Na Njemačkom natječaju za dizajn 2017, Recaro je osvojio dvije nagrade u kategoriji baby opreme. Zero1 autosjedalica i Citylife Travel sistem uvjerili su žiri svojom funkcionalnošću i jasnom, dinamičnom estetikom.

Stručnjaci iz različitih područja kontinuirano rade zajedno u Stuttgartu i Marktleugastu kako bi unaprijedili i proširili mobilnost djece i njihovih roditelja.