Od 1949. godine Peg Perego je usredotočen isključivo na stvaranje proizvoda za djecu. Vole misliti da su mnoge obitelji odabrale njihove proizvode jer su, i oni sami, jedna velika obitelj. Svaki član obiiteljidoprinosi svojim specifičnim vještinama i znanjima uspjehu zajedničkog projekta.

Svaki put kada roditelj koristi Peg Perego sa svojim djetetom, to je kao da njega ili nju stavljaju u ruke Peg Perega. Potpuna kontrolu nad proizvodnim procesom i radom, bez vanjskog utjecaja, je kamen temeljac sigurnosti i izvor ponosa za Peg Perego. “Made by Peg Perego” je više nego samo jedan reklamni slogan. To je stil tvrtke i pripadnost zajednici.

Peg Perego, talijanska STVARNOST posvećena majkama SVIJETA.

Peg Perego, talijanska tvrtka osnovana je 1949. godine, a Giuseppe Perego donio je revoluciju na tržište dizajniranjem kotača i kolica pomoću “gumirane tkanine” umjesto metala i metalnih šipki koje su do tada najčešće upotrebljavane, i ponudio proizvode za djecu koji su do tada imali ograničeno tržište zbog visokih troškova.

Avangarda, usmjerenost na promjene na tržištu i predviđanje izgradili su uspješnu tvrtku tijekom vremena, koje je poznata diljem svijeta po svojim originalnim idejama u području dojenačke skrbi i igračaka. Svi proizvodi uvijek su najviše kvalitete, u skladu s međunarodnim sigurnosnim propisima i očekivanjima suvremenih roditelja.

Kampanja “Mamma u Italiji”, potvrđuje vjeru tvrtke u talijanski način proizvodnje koji je zadobio povjerenje majki diljem svijeta. Tko voli “Made in Italy”, traži stil, eleganciju, detalje i sigurnost, kvalitetne ideje u kreiranju i dizajniranju proizvoda, taj svoje povjerenje daje Peg Peregu.

Za Peg Perego, Made in Italy znači “I dalje radimo samo ono što znamo raditi dobro”, rekao je Lucio Perego, direktor tvrtke.

Proizvodnju Peg Perego proizvoda karakterizira istraživanje i eksperimentiranje, strogost produktivnosti, tehnička kreativnost i jaka proizvodna kultura koja odgovara potrebama klijenta u smislu usluge, praktičnosti i sigurnosti dječjih proizvoda.

Brojna rješenja, s talijanskim standardom visoke kvalitete. Tehnološke inovacije, udobna i izdržljiva tkanina, sigurni materijali, neprestana pozornost na detalje i vrhunske performanse. Peg Perego proizvodi su poznati u cijelom svijetu kao neki od najboljih primjeraka talijanske proizvodnje.

Peg Perego S.P.A. je tvrtka certificirana po ISO 9001. U skladu s načinom na koji djeluje, certifikat pruža klijentima i potrošačima jamstvo otvorenosti i povjerenja. Peg Perego proizvodi zadovoljavaju, ali i nadmašuju najstrože sigurnosne testove na svijetu.

Peg Perego igračke u skladu su sa sigurnosnim zahtjevima Vijeća Europske ekonomske zajednice s 2009/48 direktivom / EZ i ICTI standardima.

Iza sigurnosti, estetike i trajnosti svakog Peg Perego proizvoda, ne stoji samo brand, nego i ime nekog od članova Peg Perego obitelji.