CYBEX nudi autosjedalice, nosiljke i kolica koja su ne samo sigurna nego se savršeno prilagođavaju urbanom stilu života.

Osnova Cybex branda i njegovog razvoja i dizajna proizvoda je Cybex D.S.F. princip inovacija koji kombinira jedinstveni DIZAJN, nenadmašnu SIGURNOST i kvalitetu te inteligentnu FUNKCIONALNOST. Ova tri stupa strategije dovela su, ne samo do razvoja nagrađivanih pionirskih autosjedalica kao što je Sirona, nego čak i devet Red Dot Design nagrada.

Uvijek preispitujući status quo i ne bojeći se osporavanja uobičajenog, CYBEX je postao ne samo lider u sigurnosti djece, nego je prepoznat kao inovativni način života i modni brand. Takvim svojim pristupom, Cybex dizajnira proizvode za roditelje i pri tome pomiče granice koje često razdvajaju koegzistenciju sigurnosti, dizajna i funkcionalnosti.

Cybex ulaže veliki trud u izgled i privlačnost svojih proizvida, no osnovna zadaća je osigurati maksimalnu sigurnost u vožnji djece. Kako bi to postigao Cybex provodi stotine testova sigurnosti tijekom razvoja proizvoda, stoga nije slučajnost da svake godine ove autosjedalice postižu izvrsne rezultate na najvažnijim europskim testovima sigurnosti.

Vjerni kupci Cbex proizvoda su i brojne zvijezde glazbenog, filmskog, sportskog i ostalog javnog života poput Rihanne, Gwen Stefani, Fergie, Sarah Jessica Parker, Gisele Bundchen, Natalie Portman, Tomaso Trussardi i mnogi drugi.

Početkom 2014. godine, njemačka tvrtka Cybex spojila se s Goodbaby International Holdings Limited. Potonji je jedan od vodećih proizvođača proizvoda za djecu, sa sjedištem u Kini. Uz impresivano iskustvo, od 25 godina, u istraživanju i razvoju, dizajnu i ispitivanju proizvoda za djecu, te vlastitim proizvodnim pogonima, Goodbaby postavlja globalne standarde sigurnosti, inovacija, dizajna i proizvodnje.