Be Cool se zalaže za proizvod koji jamči ravnotežu između dizajna, funkcionalnosti i cijene.
Urban, okretan, jednostavan i moderan proizvod kojemu je cilj svakodnevni život učini lakšim i jednostavnijim za aktivne roditelje koji žele najbolje za svoje dijete.
Be Cool nudi niz proizvoda po vrlo povoljnoj cijeni, ali bez gubitka originalnosti, dizajna ili značajki vrhunskog proizvoda. Paleta proizvoda se obnovlja i proširuje svake godine, kako bi uvijek držali korak s najnovijim trendovima.

Pouzdanost i sigurnost jamči JANÉ Group

Optimizam

Koliko puta ste čuli da je optimizam zarazan? Be Cool brand osmislio je tim mladih, dinamičnih i pozitivnih ljudi koji vole širiti optimizam. A takvi su i proizvodi koje stvaraju drugačiji, jedinstveni, a opet konkurentni.

Osobnost

Be Cool tim voli sebe opisivati kao “borce”. Volime misliti da uvijek postoji nešto što mogu napraviti bolje i drugačije i da imaju puno toga za dati i pokazati.

Kvaliteta

Nije uvijek lako uskladiti dobar i funkcionalni dizajn, vrhunsku kvalitetu i povoljnu cijenu. Be Cool uvijek nastoji pronaći način za razvoj praktičnih proizvoda koji, na najbolji način, zadovoljavaju potrebe roditelja.

Funkcionalnost

Be Cool proizvodi su praktični i funkcionalni. Nastoje savršeno zadovoljiti potrebe naših najmlađih i njihovih roditelja.

Sigurnost

Be Cool je od samog početka shvatio da bi sigurnost trebala biti dostupna svakome. To je razlog neprestanog ulaganja u istrživanje, dizajn i stvaranje vrhunske kvalitete.